Praktijk de Kwakel

Diëtistenpraktijk Better is gevestigd in de Kwakel, maar maakt ook gebruik van online coachen.

Bij Better kunt u terecht voor:

– afvallen
– aankomen
– diabetes
– hypertensie (hoge bloeddruk)Eva4
– hypercholestrolemie (hoog cholesterol)
– zwangerschap
– borstvoeding
– (top)sport
– darmklachten
– allergieën
– lactose intolerantie

(sport) Diëtiste : Eva van Ee

Er is meer nodig dan motivatie om uw (eet)gedrag blijvend te kunnen veranderen.  U moet oude gewoonten afleren en geleidelijk aan vervangen door nieuwe gewoonten die inpasbaar zijn in uw dagelijks leven. Better biedt alle handvatten die nodig zijn bij dit proces. Dat doet Better door middel van het bieden van kennis, vaardigheden, support, voedingssupplementen, cursussen, sportlessen en psychologische begeleiding.

Per 1 januari 2017 is dieetvergoeding een onderdeel van de basisverzekering. Hiermee heeft u recht op 3 uur dieetadvisering per kalenderjaar.  Wij willen u er op attent maken dat dieetadvisering onder het verplichte wettelijke eigen risico van € 385,- valt. Dit betekent dat u eerst uw eigen risico op gemaakt moet hebben voor de (dieet)zorg vanuit de basisverzekering wordt vergoed.

Jongeren tot 18 jaar hebben geen wettelijk eigen risico en maken direct aanspraak op de vergoeding. Vergoeding is niet altijd mogelijk als het gaat om advisering op het gebied van Sportvoeding en soms is voor dieetadvies op maat een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk.

Contact: eva@bybetter.nl