Biografie

[Better]
Ik ben Eva van Ee en ben sinds 19-07-2014 eigenaresse van Better. In haar eerste maanden bestond Better enkel nog uit de webshop met voedingssupplementen. Inmiddels biedt Better verschillende diensten en producten aan op het gebied van voeding en sport. De kernwaarden van Better zijn transparantie, integriteit en efficiëntie.  

[Opleiding]
Ik heb mijn HAVO-diploma, met de richting Natuur & Gezondheid, gehaald op het Alkwin Kollege in Uithoorn. Daarna ben ik Voeding & Dietetiek gaan studeren op de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb de richting Health Promotion gekozen zodat ik de titel diëtiste mag dragen. Ik heb in juli 2016 mijn stage bij TIG Sports voor minor Sport & Business afgesloten met als eind project de EK Atletiek 2016 in Amsterdam. In juli 2017 heb ik mijn stage bij VodiService af gesloten als sportdiëtiste. In februari 2018 heb ik mijn studie afgesloten met het afstudeerproject het BetterProgramma. In juni 2019 heb ik de Post HBO opleiding Sportdiëtetiek afgerond.

[Sportachtergrond]
Als kind heb ik jaren lang topsport atletiek gedaan onder leiding van Erik Witpeerd. Daarnaast heb ik vele survivalruns gelopen en ben ik in 2013 tweede geworden op het Nederlands Kampioenschap Survival. Tegenwoordig doe ik ook OCR (obstacle course racing). Bekende wedstrijden zijn de Spartan en Strong Viking. In 2019 ben ik Wereld Kampioen geworden in de leeftijdscategorie 18-24 op de Spartan World Championships in Sparta. Topsport op jonge leeftijd heeft een grote rol gespeeld in het vormen van mij als persoon. Andere omschrijven mij als iemand met doorzettingsvermogen, ambitie en discipline.

[Werkervaring]
Sinds 2011 ben ik in de zomermaanden werkzaam geweest bij buitensportbedrijf Poldersport de Kwakel als sportinstructrice. Bij Poldersport heb ik veel leuke en leerzame ervaringen opgedaan op het gebied van presenteren en leiding geven. Daarnaast heb ik gewerkt bij cateringbedrijf Mobile Street Food in Aalsmeer. Hier heb ik als voedingsstudent praktijkervaring opgedaan met het bereiden van maaltijden, waarbij veel aandacht is voor samenstelling. Belangrijk hierbij vind ik een goede balans tussen gezond en smakelijk.

[Trainster] 
Sinds 2014 ben ik pupillen trainster bij Atletiek Vereniging Aalsmeer en jeugdtrainer bij Survival Vereniging ‘Over de Balk’ de Kwakel. Momenteel geef ik natuurlijk ook de BetterBootcamp op maandag in de Kwakel.

[Sponsorships] 
Ik werk samen met Tunturi Fitness sinds 2019. Via deze link  kun je Tunturi spullen bestellen met 15% korting met de kortingscode EVA15