Bedrijven

Sporten op kantoor

De Betterbootcamp voor bedrijven is een les in de buitenlucht op het eigen bedrijventerrein of een plek nabij. Het bedrijf kan kiezen om de les voor, tijdens of direct na werktijd te laten plaatsvinden. Het bedrijf betaald een vast bedrag per les (v.a. €85,- ex. btw), met een maximaal aantal deelnemers van 20.

De les is opgebouwd uit een warming-up, een kern en een cooling down. De kern is elke les anders. De verhouding tussen kracht, uithoudingsvermogen, balans, snelheid en coördinatie wisselt. Dit is ook gedeeltelijk weersafhankelijk. Elementen als samenwerken en teambuilding zitten veelal verstopt in kleine wedstrijden/spelletjes tijdens de training.

Better maakt voor het bedrijf een plan op maat. Er wordt naast de training vaak ook gekozen voor begeleiding in de voeding. Dit kan geheel persoonlijk voor elke werknemer of globaal (denk aan advies voor de bedrijfskantine).

Betterdag

Een Betterdag is een dag waarop het bedrijf zowel een kookworkshop, voeding/ lifestyle presentatie als een bootcamp komt doen. Dit vind plaats op de locatie van catering bedrijf Mobile Streetfood in Aalsmeer. De Betterdag is een bedrijfsuitje waar het bedrijf haar werknemers niet alleen een leuke maar ook leerzame dag kan bieden. Teambuilding en plezier staan voorop.

Trainen naar een evenement

Als het bedrijf zich heeft ingeschreven voor een businessrun of businessobstalcle run, is het bij Better aan het juiste adres. Er wordt een trainingsschema op maat opgesteld richting het evenement. Daarbij zal Better ook de rol als coach tijdens het evenement invullen. Het grote onderscheid van een trainingstraject bij Better is dat er niet alleen getraind word. De deelnemers worden ook mentaal voorbereid op de wedstrijd, en krijgen o.a. les in wedstrijdinzicht.

Heeft u vragen, speciale wensen of bijzondere voorkeuren? Stuur een mail met de aanvraag naar info@bybetter.nl dan ontvangt u een voorstel met offerte.