Recepten

Vegan cake 

Ingrediënten:
50 gram Teffmeel bio
50 gram Biologisch amandelmeel
50 gram Bio havervlokken
15 gram Moerbeibessen
15 gram Gojibessen
10 gram Zonnebloempitten
10 gram Cranberrys
25 gram Chiazaad
2 eetlepels manapoeder
2 Bananen
50 gram Tuttifrutti
1 eetlepel Honing
0,5 theelepel Zout
1 handje Druiven
50 gram Alpro drink kokosnoot original
2 eetlepels Olijfolie
1 zakje bakpoeder
25 gram gebroken amandelstukjes

Bereiden:
1. verwarm de oven voor op 245 graden.
2. vet de cakevorm in met een beetje olijfolie.
3. pel en prak de bananen
4. Meng de bananen met het teffmeel, amandelmeel, mana poeder, kokosmelk en zakje bakpoeder.
5. Voeg alle noten, zaden en (gedroogd) fruit toe.
6. Voeg de havervlokken, honing en olijfolie toe en meng het geheel.
7. Verdeel het beslag over de cakevorm en bak de cake in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.